Diensten

Afwerking

Klerks

DIENSTEN

Plaatsen en afwerken van gyproc

Wanneer u gaat bouwen, verbouwen of renoveren wilt u vanzelfsprekend graag vlakke muren en plafonds. Het plaatsen van gyproc tegen uw wand of plafond is hier een perfecte methode voor.

Werken met gyproc heeft een aantal voordelen ten opzichte van ‘traditionele’ bezettingswerken:

  • Het kan sneller geplaatst worden;
  • Er is geen kans op oneffenheden;
  • Het droogt sneller;
  • U kunt er kabels achter verwerken zodat u niet in muren hoeft te slijpen;
  • Het levert minder vuil op tijdens het plaatsen;
  • Het is de perfecte manier om te isoleren zonder grote ingrepen.


Gyprocplaten

Gyprocplaten zijn er in verschillende maten en toepassingen. Afhankelijk van de ruimte die u wil bezetten met gyproc kies ik een bepaald soort gyprocplaat. Voor uw badkamer bijvoorbeeld werk ik met een plaat die vochtbestendig is. En beslist u dat u de muur wil betegelen dan voorzie ik dat deze extra stevig is zodat die meer gewicht kan dragen.

Voor plaatsing zorg ik ervoor dat op de juiste plaatsen in de plaat openingen voorzien worden voor stopcontacten, lichtschakelaars en eventueel lampen. Dit doe ik uiteraard in nauw overleg met u.


Afwerking van de gyprocplaat

Na plaatsing van de gyprocplaten in uw ruimte moet eigenlijk het belangrijkste nog gebeuren, namelijk het afwerken van de gyproc. Alleen als dat goed gebeurt, zult u een mooie, vlakke muur of plafond krijgen.

Na afwerking kunt u met uw muur of plafond doen wat u wil… schilderen, behangen, betegelen!


Enkel plamuren

Is er al gyproc geplaatst in uw woning, maar moet dit nog afgewerkt worden?

Zijn uw huidige muren nog goed, maar dienen er oneffenheden weggewerkt te worden?

Ook voor enkel het plamuren van uw wanden en plafonds kunt u op mijn diensten rekenen.

 

Isoleren van uw muren en plafonds

In oude huizen komt het vaak voor dat muren en plafonds niet goed geïsoleerd zijn. Wilt u energiezuiniger wonen, dan doet u er goed aan uw woning grondig te isoleren.

U kunt voor verschillende methodes kiezen om de isolatiewaarde van uw woning omhoog te brengen. Ik help u graag verder indien u er voor kiest isolatie aan de binnenkant van uw woning aan te brengen en deze vervolgens af te werken met gyprocplaten.


Isolatiemateriaal

Er zijn zeer veel verschillende soorten isolatiemateriaal op de markt en ik kan me goed voorstellen dat u niet precies weet welke optie in uw geval het beste is.

Afhankelijk van uw woning en het doel dat u voor ogen hebt, bekijken we samen wat voor uw woning de beste oplossing is.

Uiteraard hou ik hierbij rekening met de laatste bouwnormen, zodat uw woning daar zeker aan voldoet.


Luchtdicht isoleren en luchtdichting

Uw woning isoleren is één ding, maar wanneer dit niet goed gebeurt loopt u risico op vochtproblemen met schimmels als gevolg. Ik zorg er dus altijd voor dat ik luchtdicht isoleer, Zeker de plaatsen waar dat van cruciaal belang is, verdienen extra aandacht. Denk hierbij aan het dak, waar de leidingen door de muren gaan of waar aansluitingen zijn met ramen en deuren.

Daarnaast kunt u ook bij mij terecht voor luchtdichtingswerkzaamheden in het algemeen. Zijn er veel gaten, kieren, openingen in uw huis? Dan zorg ik ervoor dat deze op de juiste manier, volgens de juiste normen luchtdicht worden gemaakt.

 

Wenst u uw woning te isoleren en/of af te werken met gyprocplaten, dan bent u bij mij aan het juiste adres. Op een vakkundige manier zet ik samen met u, uw wens om in realiteit. Waarbij perfectie, energiezuinigheid en vakmanschap voorop staan! Aarzel niet mij te contacteren bij vragen of wanneer u een vrijblijvende afspraak wenst te maken.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Accept